Bazin Jenda

Een verhaal over de beleving van een Meesteres.

Dit levensverhaal is met toestemming van de schrijfster, Bazin Jenda, overgenomen van haar Fetlife profiel.


DresuurIk was een jaar of negen toen ik al jongens aan de boom vast bond en ze pijn deed door dennenappels in hun broek te stoppen… en dan daar op te slaan. En als ik hun broek omlaag trok en zag dat ze een stijve kregen van wat ik deed liet ik ze staan en liep dan weg… en kwam later wel terug… en vertelde als je met mij wil spelen wil Ik dat niet zien groeien in je broek. En het gekke was ze kwamen altijd terug om met Mij te spelen…

Mijn eerste ervaring met een meisje/vrouw was met een vriendinnetje van Mij… zaten op haar slaapkamer en ik bond haar vast met panty’s die zij daar had liggen en deed haar pijn en ik zag dat ze daar van genoot . Ik had met haar vaak gespeeld dat dat ze op een dag ging verhuizen met haar ouders. Wat van haar is geworden weet IK op de dag van vandaag niet…Vandaar Mijn bi-gevoelens.

Op de grondIK droomde ook heel vaak dat IK een kerker bezat in een kasteel en daar stonden of hingen slaven in. En dat ik de Dominante was die zij moesten gehoorzamen. En ik dacht ook: wie wil nu slaag hebben en pijn verdragen van deze Dame? IK kon die gevoelens niet thuis brengen.. en vaak dacht ik ben gek aan het worden.. is dit normaal dat ik ervan geniet om iemand pijn te laten lijden? IK wilde ook Mrs. worden door de dingen die in mij leven zijn gebeurd. Het verleden heeft Mij gevormd.

Huisje boompje beestje komt op je pad en je partner wil er niks van weten of horen… en dan stop je die BDSM gevoelens heel diep weg… je leeft je leven zoals elk doorsnee mens in de maatschappij. Ik merkte wel dat de gevoelens in mijn geest en lichaam bleven en niet weggingen. IK kon deze gevoelens niet thuisbrengen en ook geen plaats geven. Na een lange tijd was ik weer vrij en ben ik over die gevoelens na gaan denken… of het normaal was om iemand pijn te doen. IK had ook een lijst gemaakt wat ik nog in Mijn leven wilde bereiken en bovenaan stond… Meesteres worden. Ik had namelijk ooit ergens gelezen dat dat de term was voor iemand met gevoelens zoals die van Mij… en hoe Ik dat moest worden wist ik nog niet.

JufDan ga je op internet ontdekken en je gaat dingen opzoeken en de ervaringen van anderen lezen zowel Dominanten als onderdanigen… waarom Ik die gevoelens had om mensen pijn te doen. IK wilde Meesteres worden uit wraak… waarom wraak? Omdat er te veel dingen waren gebeurd in mijn jeugd en huwelijk. Op die manier kon Ik heersen over iemand door pijn te doen… zowel geestelijk als lichamelijk om zelf niet gekwetst te worden en boven anderen te staan.

Heel voorzichtig ging Ik chatboxen binnen en las eerst mee wat andere te zeggen hadden. IK was soms heel verbaasd wat Ik daar las. Op een dag werd ik aan de hand gepakt door die ene Meester (die later Mijn Mentor werd) en die vertelde dat je SM niet uit wraak uitoefent, maar dat je SM uit liefde geeft en vanuit gevoel en ook met gevoel en respect voor de onderdanige. Ik merkte dat ik nog heel veel te leren had… en ben met vallen en opstaan steeds verder gegroeid. Ook leerde Ik de wijze les dat iedereen fouten maakt in het leven en dat je nooit te oud bent om te leren van je fouten ook al ben je Dominant.

De ultieme behandelingIK heb de kans gehad om ook de echte betekenis van BDSM te leren kennen en uit te oefenen, niet alleen met woorden maar ook met daden… en op de dag van vandaag ben ik de personen erg dankbaar dat ik de ware betekenis van SM heb mogen leren kennen.

Op een dag kwam Ik een sub tegen die ook ontdekkend was in de SM. W/wij leerden elkaar kennen en zo zijn W/wij S/samen gegroeid in de BDSM. S/samen hebben W/wij een hele fijn tijd gehad en Ik ben met vallen en opstaan Meesteres geworden. Die slaaf is later zijn eigen weg gegaan. Liefde en herinneringen blijven voor altijd en die vergaan niet… dat heb Ik met die slaaf mogen ervaren… Ik ben hem ook dankbaar dat Ik samen met hem het pad van BDSM heb mogen bewandelen, en met hem heb mogen groeien.

DrinkenIk kan nu een liefdevolle Meesteres zijn maar ben ook een Sadist en geniet daar ook van met volle teugen van, en nu op de goede manier, niet uit wraak maar uit liefde en vanuit gevoel en met respect voor de gift die overgave heet.

Een drievoudige snoer is moeilijk te breken… zo is het met O/onze relatie ook… Liefde, Eerlijkheid, Vertrouwen. Dat is de basis van een relatie… tussen niet alleen 2 mensen die van elkaar houden maar ook in een BDSM relatie.

Meesteres Jenda… Mens en Meesteres…

Bazin Jenda heeft ook een Fetlife profiel.


Wilt u ook een ervaring delen? Of een artikel voor deze website schrijven? Neem dan a.u.b. contact op via het contactformulier.