Cuckolding

Een verhaal van macht, jaloezie en lust.

Venus in Bont heeft een ingezonden verhaal uit de werkelijkheid ontvangen, geschreven door een dominante vrouw, over haar cuckold-relatie met haar echtgenoot.

(Voor een omschrijving van het begrip cuckolding, zie Wikipedia.)


CuckoldressHet begint met het plaatsen van een advertentie waarin ik aangeef dat ik op zoek ben naar een bull (de tweede man in een cuckold-relatie – red.). Meestal krijg ik 6 tot 10 reacties. Eigenlijk begint het spel dan pas echt.

Ik laat mijn cuck (de echtgenoot in een cuckold-relatie – red.) alle reacties aan mij voorlezen. Natuurlijk maak ik zelf de keuze en met die bull mail ik een paar dagen om hem iets beter te leren kennen. Uiteindelijk maak ik een afspraak.

De eerste keer ga ik alleen naar de bull maar mijn cuck is wel betrokken bij de voorbereiding. Hij moet mijn nagels lakken, mij netjes scheren, en mijn sexy kleding klaarleggen. Ik kies bijvoorbeeld voor een zwart (te kort) rokje, geen slipje, een doorschijnende witte bloes, en een push-up BH. Daarna moet mijn slaaf zijn kousen en chastity belt aantrekken. De sleutel hang ik aan een kettinkje om mijn nek.

SleutelIk laat me door mijn cuck met de auto naar het afgesproken adres rijden. Hij zet me voor de deur af en moet dan een boodschap voor me gaan doen, of huishoudelijk werk gaan doen. Tijdens mijn bezoek stuur ik mijn cuck een appje met een foto: mijn natte poes met de hand van de bulll erop, of de pik van de bull.

Na ongeveer twee uur stuur ik een bericht dat hij me op moet komen halen. Ik ga dan achterin de auto zitten en vertel alles in geuren en kleuren, dat ik met de bull gezoend heb, dat hij mijn poes heeft betast en ik zijn pik heb bekeken.

De dagen daarna mail ik nog wat met de nieuwe bull. Als er nog steeds een klik is maak ik dezelfde week nog een afspraak. En deze keer neem ik mijn cuckje mee.

CartoonIn de gang moet mijn cuck al zijn kleren uittrekken, met uitzondering van zijn kousen en chastity belt. Terwijl ik met de bull aan de slag ga laat ik mijn cuck minstens een half uur in de gang wachten, waarbij ik natuurlijk goed laat horen waar ik mee bezig ben.

Na een half uur roep ik mijn cuck erbij. Hij mag mijn poesje lekker nat maken of de pik van de bull bewerken. Wellicht mag hij een handje helpen om deze pik in mijn poes te stoppen. Terwijl ik geneukt word zeg ik dat hij goed moet kijken hoe het echt moet, en dat hij dit toch nooit zo goed zal kunnen.

HuwelijkAls ik en de bull zijn klaargekomen is deze fase van het spel voorbij want mijn cuck krijgt natuurlijk geen orgasme. Hij mag me naar huis brengen. Daar begint de nazorg in privésfeer.

Terwijl hij me schoon likt vertel ik mijn cuck hoe goed de bull was en dat hij dient te accepteren dat ik dit nodig heb. Pas als ik het commando geef mag hij zich aftrekken. Nadat hij zijn eigen sperma heeft opgelikt vertel ik hem hoeveel ik van hem hou.

Een gelukkige cuckoldress


Wilt u ook een ervaring delen? Of een artikel voor deze website schrijven? Neem dan a.u.b. contact op via het contactformulier.