In de kerker

Venus in Bont heeft eerder een essay gewijd aan het onderwerp ‘specialisatie’. In dit essay vroegen we ons af of in Nederland – naast de vele uitstekend allround Meesteressen – ook ruimte is voor gespecialiseerde dominante vrouwen.

Een paar dagen na het schrijven van dat artikel kwamen we in Duitsland een interessant voorbeeld tegen. Omdat we van bijzondere fenomenen houden willen we het Chalet of Pain van Madame Carah graag bij onze lezeressen en lezers onder de aandacht brengen.

Madame Carah richt zich voornamelijk, bijna uitsluitend op langdurige opsluiting. Daar heeft ze ook de mogelijkheden voor, zo blijkt uit de foto’s op haar website. Wie daar een kijkje neemt krijgt al gauw de indruk van een serieuze, middeleeuws ogende gevangenis met meerdere cellen waaruit niemand kan ontsnappen. Kijk en huiver.

Madame Carah geeft op haar Fetlife-pagina een korte uiteenzetting van haar werkwijze:

Elke sessie begint met een kidnapping waarbij het slachtoffer wordt geblinddoekt en geboeid, en in een kooi wordt vervoerd naar een onbekende bestemming. Zodra de gevangene is opgesloten, is ontsnapping onmogelijk. De opgesloten slaaf zal de gehele tijd (12, 24, of 48 uur) in stalen boeien doorbrengen. Behandelingen kunnen fetisjistisch of sadistisch zijn, afhankelijk van de geaardheid van de onderdaan. De nadruk kan ook op bondage liggen, indien dit vooraf is overeengekomen. Na afloop van de sessie wordt het slachtoffer geblinddoekt teruggebracht naar de plaats van kidnapping.

Het is duidelijk dat Madame Carah een bijzondere specialisatie heeft ontwikkeld. We nemen aan dat er onderdanige mannen (en wellicht ook vrouwen) zijn die zich graag aan haar behandeling willen onderwerpen. Mocht u ervaring hebben met haar instituut dan horen we graag van u.

Links:


Lees ook:


Wilt u reageren? Heeft u tips? Of wilt u ook een artikel schrijven voor Venus in Bont? Neem dan a.u.b. contact op via het contactformulier.