Interview met Spanking Isis

De redactie van Venus in Bont was op werkbezoek bij Spanking Isis.

Isis is een strenge dame met losse handjes die al enige jaren werkzaam is in de buurt van Arnhem, waar zij stoute jongetjes, en soms ook meisjes, een welverdiende portie billenkoek toedient. Onlangs heeft Mevrouw Isis aangekondigd dat zij haar activiteiten gaat uitbreiden. Reden genoeg om haar een paar vragen te stellen.


Spanking BenchDe werkruimte van Mevrouw Isis is huiselijk ingericht maar bij binnenkomst valt ons onmiddellijk de professionele spanking bench op. Het is duidelijk: wie hier op bezoek komt dient zich voor te bereiden op meer dan een uurtje gezellig babbelen. Hier wordt straf gegeven!

Gekleed in een klassieke outfit die aan een schooljuffrouw of gouvernante doet denken toont Isis ons haar verzameling slaginstrumenten. Ze maakt gebruik van huishoudelijk hulpmiddelen zoals een pollepel, een borstel en een mattenklopper. Daarnaast heeft zij een rijzweep, een paddle en diverse canes in haar collectie. En vanzelfsprekend behoort ook de echt ouderwetse spanking – met de vlakke hand op blote billen – tot haar vaste repertoire.

IsisDesgevraagd vertelt ze ons dat ze al heel lang een passie voor spanking heeft en dat het op een zeker moment duidelijk werd dat ze hier iets mee wilde. Ze houdt ervan om controle te hebben en discipline bij te brengen. Hoewel Mevrouw Isis heel vriendelijk en gemoedelijk overkomt zou het een vergissing zijn haar te onderschatten, verzekert ze ons. Ze kan hard slaan en doet dat met een glimlach op haar gezicht. Elke ondeugende jongen die door haar onderhanden is genomen draagt de sporen op zijn achterwerk nog dagenlang met zich mee.

Soms laat Isis zich assisteren door haar partner in crime, Mevrouw Luna. Beide dames zijn goed op elkaar ingespeeld, beleven allebei plezier aan het onderhanden nemen van blote achterwerken, en zijn er bedreven in om samen – op hardhandige wijze – gehoorzaamheid bij te brengen. Wie zo’n dubbelsessie boekt kan dus een uiterst pijnlijke behandeling tegemoet zien.

OTKDe dames Isis en Luna hebben kort geleden een nieuwe dienstverlening geïntroduceerd. Beide strenge (en soms gemene) juffen gaan schoolklasjes organiseren. Telkens als zich 4 tot 6 jongetjes hebben aangemeld zal er een tijdstip worden geprikt. Van de leerlingen wordt verwacht dat ze zich in de klas keurig gedragen maar we voorzien dat er toch veel disciplinaire maatregelen nodig zullen zijn.

Mevrouw Isis heeft onlangs besloten dat ze haar strenge maar rechtvaardige werkzaamheden ook buiten haar vaste werkruimte zal gaan verrichten. Ze houdt van reizen en kan de billen van ongehoorzame knullen ook op andere locaties vuurrood maken. In overleg is soms ook een huisbezoek mogelijk. Bovendien zal ze zo nu en dan (met cane en mattenklopper in de hand) in de grote steden van de Benelux haar opwachting maken.

Isis is een vrouw met niveau en klasse. Ze is communicatief en bevlogen. De redactie van Venus in Bont is ervan overtuigd dat elke deugniet onder haar strenge leiding op het rechte pad kan worden gebracht. Hij zal haar ongetwijfeld dankbaar zijn.


Website van Spanking Isis.

Spanking Isis op Fetlife.


Wilt u ook een stukje schrijven voor Venus in Bont? Of is het een idee om een interview met u af te nemen? Neem dan a.u.b. contact op via het contactformulier.