Meesteres Sophie

Sophie LipstickAls je wilt dat ik lief ben voor je…

Wanneer je aanbelt ben ik nieuwsgierig, naar wie je bent en waar je voor komt. Natuurlijk is het altijd leuk dat je mij hebt uitgekozen om je BDSM sessie mee te beleven, goed voor mijn ego, al heeft mijn ego dat niet echt nodig. Je wordt binnengelaten en zit in de bar waar ik nu binnen kom lopen. Ik lach als ik je zie, ik lach altijd want ik ben in het voordeel, op eigen terrein en jij hebt al besloten dat je je aan mij zal onderwerpen. Ik hoop dat je goed zenuwachtig bent. Ik vind dat leuk, jou uit je comfortzone halen en je dingen laten doen die je normaal nooit zou doen. Daar haal ik mijn kick vandaan.

We spreken door wat je graag zou willen en wat je absoluut niet wilt. Natuurlijk ga ik me daaraan houden maar toch plaag ik je en zeg ik doodserieus dat je misschien ook eens naalden zou moeten proberen en dat ik ze wel mee zal nemen. Je slikt en trekt een beetje wit weg. Wil je dit nog wel? Je zegt van wel..

Sophie HotWanneer ik je uit de douche haal is alles niet naar mijn zin. Als je staat moet je zitten op je knieën in de badkamer, heb je je handen op de vloer dan moeten ze in je nek, heb je ze in je nek dan kijk je te brutaal of ben je vergeten je handdoek in de wasmand te doen. Micromanagement, heerlijk! Een slaaf uit balans is zo fijn. Je kan het toch nooit goed doen, daar zorg ik wel voor.

En hier is waar besloten wordt wat voor sessie het gaat worden. Als je netjes de lichamelijke inspectie over je heen laat komen, mij laat ruiken of je wel schoon bent en eventueel je oksels met deo laat bespuiten dan zit je safe. Aan je lijstje met wensen wordt gedacht en je bent mijn goede lieve brave slaaf die ik laat doen wat ik wil. Ik ben een sadist met een glimlach, een tease en je gedroomde Meesteres.

Als je besluit dat mijn micromanagement je niet bevalt en je gaat me staan uitlachen, nonchalant op de wasbak staan leunen of erger nog, je luistert helemaal niet…, dan kan dat ook, dan gaan we een heel ander soort sessie in. Eentje waar ik duivels genoegen uit haal maar waarbij jij door het stof zal moeten om dit weer goed te maken. Op dit moment heb ik twee keuzes, ik kan de slaaf even compleet negeren, hem reddeloos in de douche laten staan en de deur weer dicht te doen. Dan ga ik nog even een kopje thee drinken en kijk ik daarna of hij zich al wil onderwerpen. Beetje jammer van je tijd natuurlijk. Of, en dat is mijn favoriete optie: straf!

Sophie InnocentJe hebt mij in de bar gevraagd of ik je wil onderwerpen, of je mijn slaaf mocht zijn. En ik zei ja, omdat me dat fijn leek. Slaven hebben is heerlijk, iemand de macht over zijn eigen lichaam ontnemen is geil, spannend en voor mij ook iets vanzelfsprekends. Maar als je met mij afspreekt dat je mijn slaaf bent dan ben je dat ook en daar kom je zonder je stopwoord te gebruiken niet vanaf. De toon is gezet door jouw rellerige gedrag. Ik laat me door niemand sturen en sla je keihard op je pik. Dat had je niet verwacht maar je gaat nog steeds niet netjes zitten als ik je dat opdraag. Als ik de tweede keer op je pik wil slaan draai je weg. Nu is het spel echt begonnen. ‘Bied je pik aan’ zeg ik. Je kijkt vertwijfeld en ik weet dat ik dit ga winnen.

Er wordt mij regelmatig van te voren gevraagd wat ik ga doen in een sessie, soms al per mail of in het voorgesprek in de bar. En dan zeg ik ook altijd eerlijk dat ik dat niet weet. Zoals ik hierboven al schets hangt er zo veel af van de interactie die ik heb met mijn slaaf. Na jarenlange ervaring met BDSM heb ik een uitgebreid pakket aan mogelijkheden verworven en kan ik het spel heel snel een andere wending geven als ik dat nodig vind. Het is dan ook heerlijk te spelen met een slaaf die initiatief toont, of een die lekker kan flirten of iemand die al een uitgangspunt voor een rollenspel heeft. Ook al moet ik weleens heel streng zijn, ook daar heb ik erg veel plezier in en uit zo’n spel haal ik veel voldoening. Ik heb die uitdaging ook nodig, het houdt me scherp en creatief.

Maar lief…, nee dat word ik eigenlijk nooit.

Lady Sophie (lady-sophie.com)