Miss Elexus

Gedachten van een Meesteres

Miss Elexus, een Nederlandse vrouw met onmiskenbare dominante trekjes, is zo genereus geweest een van haar teksten aan Venus in Bont ter beschikking te stellen. Hierin geeft zij – in de vorm van een monologue intérieur – haar visie op de (machts)verhouding tussen meesteres en slaaf. Het is een persoonlijk en menselijk relaas over dominantie en onderwerping. De redactie beveelt het van harte aan.


Tik. Slechts één keer tik ik mijn lange nagel tegen het glas waarna jij over de tafel reikt naar een fles. Je schenkt zonder woorden mijn glas weer vol en trots neem ik je in me op. Je leert snel en je doet het graag, wetende dat de beloning het waard zal zijn. Ik geniet van het feit dat ik je mag leren hoe het hoort, en bedenk op sadistische wijze dat de beloning wellicht langer op zich laat wachten dan jij vermoedt. Ik weet wat jou zo mak maakt en hoe jij hongert naar meer, maar voordat je ook maar een glimp krijgt te zien van de eindstreep ga ik veel vragen van jou. Ben je er klaar voor?

Je zit op je knieën. Je nieuwsgierige ogen zijn verdwenen achter een doek en ik spreek je streng toe. Je knieën zijn ver uit elkaar, maar of het nog verder kan? Proberen. Je rug is recht, je schouders zijn perfect vierkant en nog vind ik punten voor verbetering. Ik wil niet alleen jouw uiterste inzet; ik eis het. De zweep kletst scherp tussen je dijen en je kermt zachtjes terwijl je schouders zakken. Mijn strenge hand corrigeert je en zet je terug in de correcte houding. Weet je zeker dat je hier wel klaar voor bent?

Ik ga veel van je verwachten en veel van je vragen. Ik ga je tot je uiterste drijven en dan weer terug. Ik zal onderzoeken wat je opwindt en waarop je afknapt, en beide gebruiken voor mijn plezier. Je zult me liefhebben en aanbidden ook al heb ik jouw paarse ballen in mijn klem. En wanneer ik klaar ben met je dank je me op je blote knietjes voor al het lekkers wat ik je geef. Mijn plezier, jouw pijn, mijn behoeften en jouw genot.

En ik zal jou ook danken lief klein ding. Je vertrouwen is groot en je laat me doen. Je vraagt me en verlangt meer, naar alles wat ik je geven kan. Uiteindelijk zal ik je danken omdat jij me de vrijheid geeft om jou te leren hoe ik behandeld wil worden. Ik prijs me gelukkig en bejubel de voordelen van het hebben van een mannetje zoals jij. Sluiks laat je me hierover denken terwijl ik je kleine gaatje week neuk met de dildo die ik verwarmde in mijn mond. Besef je wat je doet wanneer je zachtjes kreunt om meer?

Tussen je benen ligt een plasje voorvocht op de grond, direct onder je harde lul. Ik geniet met volle teugen, en maak de vloer nog wat natter. Zo mooi ben je, terwijl je met licht geopende mond wacht op wat nog meer komen gaat. Je houdt je adem in en ik neem me voor dat wanneer je dit blijft doen ik de adem van je stelen zal. Wellicht op een hardhandige manier. Gewoon, omdat het kan. Omdat ik het wil. En omdat dit willen mag.

Ik maak foto’s, maar besef me dat deze nooit zo mooi zullen zijn als de echtheid van dit moment of de herinneringen in mijn hoofd. Ik stop met fotograferen en maak ik een afspraak met mezelf alles later op te schrijven. Te omschrijven. Zodat ik het niet vergeet. Zodat ik me herinner waar we vandaan komen. Zodat ik besef dat ik nog leren moet.

Maar ook zodat ik begrijp dat ik dit leren màg. En zodat ik onthoud hoe me dit ooit nederig maakte, terwijl jij me je onderdanigheid schonk.

Nu je kop naar beneden en je kont omhoog, want het beste staat nog te gebeuren. Je bent er absoluut klaar voor merk ik. En dat is mooi, denk ik terwijl ik je glanzende, glibberige billen zachtjes streel. Ik ook.

Miss Elexus

Deze dominante gastschrijfster heeft een profiel op Fetlife. Klik hier (alleen toegankelijk als je een account hebt).


Wilt u ook een stukje schrijven voor Venus in Bont? Of is het een idee om een interview met u af te nemen? Neem dan a.u.b. contact op via het contactformulier.