Non-fictie (NL)

JayMeesteres Moriah

Jay

Dit boek vertelt het fragiele verhaal van de kwetsbare mentale ontdekkingstocht van een vrouwelijke Dominant in de wereld van BDSM. De persoonlijke hoofdstukken over deze ontdekkingstocht worden afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, waardoor de balans – waar alles binnen BDSM om draait – nog eens extra wordt benadrukt. De zoektocht zoals is beschreven met Jay, is waar gebeurd.

Uiteindelijk heeft de auteur, waar het boek eindigt, zich versneld ondergedompeld in de wereld van BDSM als professioneel Meesteres. Vanuit die hoedanigheid heeft ze heel veel gesprekken gevoerd met slaven en uit deze gesprekken zijn de uiteindelijke fantasieën ontsproten. Eigenlijk zijn het de fantasieën van honderden en misschien wel duizenden slaven, die nu samen komen in één boek.

Het eBook is o.a. hier verkrijgbaar.

Geinteresseerd in de poezie van Meesteres Moriah? Klik hier.


SM in het echtMarijke Vonk en Natya Bouman

SM In Het Echt

Voor de één is kink een leuk avontuur voor in de slaapkamer, de ander ziet het als levensstijl en is er iedere dag mee bezig. SM In het Echt is hét must read-boek voor iedereen met interesse in bdsm. In heldere taal en doorspekt met voorbeelden en ervaringen uit de praktijk komen alle onderwerpen aan bod die relevant zijn voor kinksters. Hoe begin ik met bdsm? Waar vind ik een partner? Pas ik wel in die wereld? Hoe vertel ik over mijn sm-wensen? Is er iets mis met mij? Hoe pak ik een sm-spel eigenlijk aan?

Natya Bouman en Marijke Vonk zijn allebei meer dan tien jaar actief in de sm-wereld. Ze schrijven over bdsm, doen aan sm en geven les over allerlei onderwerpen rondom seksuele voorkeuren. Hun enthousiasme, hun openhartigheid en hun gedegen kennis maken van SM In Het Echt een warme, inspirerende en onderbouwde introductie in de kinky vormen van liefde en seksualiteit.

Het boek is o.a. hier verkrijgbaar.


Valérie TassoDe andere kant van seks

De andere kant van seks

Tasso behandelt in dit boek allerlei onderwerpen op erotisch gebied, die intelligentie, liefde en schoonheid met de meest duistere kant van het mens-zijn verbinden.  In een van de essays gaat ze naar het Other World Kingdom (OWK), een kasteel in Tsjechië waar vrouwen heersen over mannen en waartoe de toegang zeer beperkt is. Ze beschrijft wat ze meemaakt zonder te oordelen.

Valérie Tasso (1969) is een Frans auteur en sekstherapeut die momenteel in Barcelona woont en werkt. Ze is bekend geworden door haar boek Dagboek van een nymfomane, dat in 2008 verfilmd is.

Website Valérie Tasso.