Specialisatie

Iedereen die met enige regelmaat op de websites van professionele meesteressen kijkt, kent waarschijnlijk de lange lijsten met diensten die de dominante dames aanbieden. Vaak worden hier bijna alle vormen van BDSM vermeld (meestal met uitzondering van de zeer extreme behandelingen).

Dit is niet zo verbazend aangezien de bezoekers van ProDommes met zeer uiteenlopende verzoeken komen. De een komt voor ouderwetse billenkoek, de ander zou graag met heet kaarsvet besprenkeld worden. Velen willen de zweep op de huid voelen, anderen verlangen naar bondage met heel veel touwen. Met enige regelmaat verschijnt er een gast die als baby vertroeteld wil worden, maar er zijn ook mannen die graag even een hondje zouden zijn. En laten we de onderdanige mannen niet vergeten die – door kleding en make up – tot vrouw getransformeerd willen worden; of degenen die zo nu en dan door een vrouwelijke arts onderzocht moeten worden. Kortom, de vraag is zeer divers en het aanbod daarom ook.

Toch wil Venus in Bont haar dominante lezeressen eens vragen na te denken over de mogelijkheid van specialisatie. In onze fantasie zien we allerlei consulentes – met een geheel eigen deskundigheid – die een eigen, unieke, specifieke dienstverlening aanbieden.

Zo denken we bijvoorbeeld aan de klassieke disciplinarian – de strenge gouvernante, de schooljuf of de gemene tante. Dit type domina komt in het Verenigd Koninkrijk tamelijk veel voor, maar in Nederland heel weinig.

We kunnen ons ook voorstellen dat er vrouwen zijn die absoluut niemand pijn willen doen maar wel deskundig zijn op het gebied van kleding, make-up en haarmode, en die er genoegen in scheppen om mannen in hun schoonheidssalon te ontvangen en aan een grondige make-over te onderwerpen. Wellicht zijn deze consulentes wel een beetje bazig en vinden ze het best leuk om de sissy boys als dienstmeisje te gebruiken of als slet te vernederen.

En wat te denken van een landelijk gelegen huis met een stal waarin betalende cliënten als hondje, trekpaardje, rund (of welk ander dier dan ook) in een kooi kunnen worden opgesloten – voor een uurtje of een weekend. We stellen ons een lady of the house voor die, samen met enkele assistentes, het vee komen inspecteren en voederen.

Er zijn nog meer voorbeelden te bedenken, zoals een peuterspeelzaal met zorgzame leidsters, of een uitzendbureau voor menselijke meubels, dienstbare obers en hulpjes in de huishouding. Wellicht zijn er vrouwen te vinden die betalende heren wel een avondje als voetveeg willen afsnauwen en hun ‘echtgenoot’ – voor giechelende vriendinnen – als watje te kijk willen zetten.

De voordelen van specialisatie liggen voor de hand. De aanbiedster wordt zeer deskundig in het verlenen van bepaalde diensten, en zal daarmee al gauw bekendheid verwerven. En mannen die een specifieke benadering nodig hebben zullen zich ongetwijfeld melden; zij zullen vermoedelijk door het hele land willen reizen om hun geliefde behandeling te mogen ondergaan. Het zou Venus in Bont interesseren of sommige dominante vrouwen door deze suggesties op ideeën worden gebracht.


Lees ook:


Wilt u reageren? Heeft u tips? Of wilt u ook een artikel schrijven voor Venus in Bont? Neem dan a.u.b. contact op via het contactformulier.